24 Ağustos 2007 Cuma

Musallat


Uzun bir aradan sonra  tekrar bir  Türk korku filmi   vizyona  giriyor.Bu  filmin  çok iddialı olacağına  dair   bir takım  fikirler  oluşmuş  durumda,açıkçası  bizde  kendimizi  koltuğumuzdan zıplatacak   bir   yerli  korku filmi  izlemeyi   umuyoruz.Bu  film de  çalıştığını  iddia  eden bir Youtube   kullanıcısı   şunları  demiş. "bu filmde çalışanlardan biri olarak şunu söyleyebilirim ki korku filmi izlemek isteyenler kasım da sinemaya gitmeli. arkadaşların saygısızca yazdıklarını okudum izlediğiniz filmler sabahın 7lerine, hatta bazen hiç uyumadan 3 gün çalışılarak çekiliyor.emeğe saygı duyun beğenmeyebilirsiniz fakat saygı duymalısınız çnkü 50 kişilik bir ekip güzel zaman geçirtmek için gecelerini gündüzlerine katıyor".


Filmin  konusuna   gelirsek: Suat ve Nurcan aynı köyde büyümüş ve birbirlerini çok sevmiş iki gençtir. Güzelliği ile hemen fark edilen Nurcan, yakışıklı Suat’la beraber herkesin her zaman gıpta ettiği bir çift olmuştur. Bulundukları köyde büyük bir mutluluk ve huzur içinde yaşayan Suat ve Nurcan evililik kararı aldığında ise bu aşka başka bir alemden bir varlık musallat olur. Kendilerini ve çevrelerini etkileyen olaylar hiçbir açıklaması olmayacak şekilde gelişir..


Musallat, bugüne kadar Türkiye’de hiç denenmemiş görsel efektleri, makyaj-kostüm ve teknik donanımıyla da dikkat çekecek. Filmde kullanılan aksesuar, maket ve oyuncu makyajlarını Hollywod’dan özel olarak getirtilen Ben Nye & Kulis gerçekleştiriyor.. Görsel efektleri ise aynı zamanda filmin görsel süpervizörü olan Cem Gül hazırlıyor…16 Kasım’da vizyona girecek olan Musallat, kimilerinin adını anmamaya hatta düşünmemeye özen gösterdiği bu varlıklarla ilgili yapılmış en kapsamlı film.


Filmin   Teaser'ı  ise burada   

0 comments :

Clicky Web Analytics