19 Ağustos 2007 Pazar

MegaVideo


Youtube'a esaslı bir rakip olduğunu iddia ederek,bunu sloganlaştıran - Megavideo Youtube'u yener - yeni ve kazanç kapısı olarak görülebilecek değişik bir video portalı Megavideo. Youtube dan neden daha iyi olduğunu da şu 10 sebebe bağlamış.
1-Megavideo’nun kendi özgün ödüllendirme programı var ve videolarınızın izlenme oranına göre size ödeme yapıyor.
2- Premium üyeler otomatik olarak adbrite sitesi için yayımcı hesabı elde ediyor ve video oynatıcıları içinden tüm reklamcılık kazancı anında sizin! ( Bu arada premium hesabında aylığı 9,5 dolar civarında. eğer çok video izletip iyi bir gelir yakalarsanız kaz gelen yerden tavuk esirgenmez derim ben)
3-Ara belleğe almadan videoyu istediğiniz yerden başlatın.
4-Megavideo’yu kendi ana dilinizde kullanın. ( Türkçe konusunda birazcık hataları olduğunu da kabul edelim)
5-Birkaç ayarlama ile oynatıcıları web sitenize veya blog sayfanıza uyumlu biçimde gömebilirsiniz. ( Eh , bu hepsinde var zaten)
6-Yüklediğiniz videolarınız için maksimum oynatma süresi yok.(Bu çok iyi işte,Aynen Veoh tarzı.Veoh'da bir sürü full film bulabilirsiniz bu arada.)
7-Mega hızlı video dönüştürme (her zaman en fazla 30 dk.)
8-Mega Manager veya Mega Toolbar ile videolarınızı grup halinde hızlı ve kaldığı yerden devam ettirilebilir şekilde yükleyebilirsiniz.
9-Bir premium üyelik ile Megavideo’dan orijinal videonun dosyalarını indirin. ( Veoh'da bunu yapmak için premium üye olmanıza gerek yok.)
10-Megavideo sizi daha çok seviyor :-) (Bunu zamanla anlayacağız)
Evet tüm bu bilgilerin haricinde megavideo'nun yaptığı öyle bir şey varki bu youtube'a esaslı bir darbe olacaktır:Youtube' da ki hesabınızda bulunan bütün videoları Megavideo'ya dakikalar içinde aktarabilirsiniz.İşte bu çok zekice.Buna Youtube ne diyecektir kestirmek güç.Megavideo'nun kalitesini anlamak için bir tane video koyalım ve bakalım nasıl işliyor ,buffering konusunda falan.

Son söz olarak elmi yaman beymi bunu bilemeyiz ama video portalları içinde yazımda dabahsettiğim Veoh bir süre sonra sunduğu güzel hizmetlerle başa güreşecektir.Film seven,internetden kaliteli avi dosyaları indirmek isteyenler bir uğrasın derim.

0 comments :

Clicky Web Analytics